Rakennuspalvelut

Toimitila/liiketila saneeraukset ja muutostyöt

Kauttamme saatte kaikenkattavan palvelun muutostöissä. Toteutamme useita toimisto- ja liiketilojen muutos ja saneerauskorjauksia vuosittain. Olemme tottuneita työskentelemään tiukoissa aikatauluissa ja käytössä olevissa tiloissa. Osaamme huomioida tilojen muut käyttäjät sekä suunnitella ja tehdä työt siten, ettei toimintamme aiheuta häiriötä tilan muille käyttäjille.

Korjausrakentaminen

Teemme kaikenlaisia korjaustöitä pienistä töistä isompiin kokonaisuuksiin. Korjausrakentamisessa ammattitaitoinen työnjohto ja asiantuntevat työmiehet sekä kattava ja luotettava alihankintaverkosto takaavat toimivan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen. Toimimme työmaalla myös pääurakoitsijana.

Meillä on useita pitkäaikaisia asiakassuhteita. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että täytämme velvollisuudet sovitusti ja että projekti toteutetaan sopimuksen, aikataulun ja asetusten mukaisesti turvallisuusseikkoja unohtamatta.

Vahinkokorjaukset ja konevuokraus

Vahingon sattuessa on tärkeää, että korjaustyöt pystytään aloittamaan mahdollisimman nopeasti. Näin vältytään lisävahingoilta ja tilat saadaan nopeasti takaisin käyttöön. Tilaaja saa meiltä vahinkokartoitukset sekä raportit vakuutusyhtiötä varten. Kattava kuivauskalustomme on alan viimeisintä tekniikkaa ja se on hinnoiteltu asiakasystävällisesti. Olemme hoitaneet vuosien saatossa useita satoja erikokoisia vesivahinkokorjauksia onnistuneesti.

Valikoimassamme on useita erityyppisiä kuivaimia ja alipaineistajia vuokrattavaksi. Soita ja kysy! Toimitus saman päivän aikana työmaalle.

Betonirakenteiden injektointi

Suoritamme betonirakenteiden injektointia. Käytämme työhön Concrete Welder Percolia. Tuote on erittäin korkealaatuinen ja hyväksi havaittu vaativissakin kohteissa. Olemme tehneet onnistuneita injektiokorjauksia useissa eri kohteissa.

Projektinjohtopalvelut

Työnjohto/ vastaavan mestarin palvelut.

Kysy tarjous projektillesi. Soita 0400 780 750

Liiketilat, ravintolat, toimistot, toimitilat, hotellit, julkitilat, kiinteistöt ja huoneistot

Valikko